Ga terug naar overzicht

Meer succes door talentontwikkeling

Talent Development

Wij zien talent als een combinatie van aanleg en passie, ambitie en discipline, en de situatie en cultuur waarin je je bevindt. Talent is zeker te ontwikkelen. Zelfs als je er geen talent voor hebt baart oefening toch kunst. Maar of het wenselijk is alles te moeten kunnen is nog maar de vraag. 

Onderwerpen voor talentontwikkelingsprogramma's zijn onder andere stijlen van leidinggeven, vormen van communicatie, visieontwikkeling, commercieel talent ontwikkelen, onderhandelen en overtuigen, adviseren, luisteren en feedback geven, projectmanagement, creativiteit en innovativiteit ontwikkelen, ondernnemender denken, presenteren en profileren, vrouwelijk leiderschap ontwikkelen, etc. Meestal zijn dit korte trajecten waarin de deelnemers oefenen met nieuw gedrag. Zo leer je terplekke over je kwaliteiten en valkuilen.

We maken ook programma's waar deelnemers onderzoeken wat hun talenten zijn en hoe ze die kunnen ontwikkelen en benutten binnen de organisatie. Soms is het verstandig te beslissen bepaalde talenten niet te willen ontwikkelen omdat je ze gewoon niet bezit. Uiteindelijk is het benutten van elkaars talenten en zo samen sterk te zijn ook een efficiente oplossing.

 

Wanneer je interesse hebt in talentontwikkeling binnen jouw organisatie, neem dan contact op met onze medewerkers van de Incompany Desk via telefoonnummer 0343-556369 of e-mail advies@debaak.nl

Verder lezen en kijken...